Mon – Sat: 5:00 – 17:00
+ 355 69 206 2722

green panel location

“GREENPANEL sh.p.k” ka filluar veprimtarine ne sektorin e ndertimit industrial dhe civil, ne prill te vitit 2018-te. Edhe pse me nje experience disa vjecare Greenpanel ka arritur te ze nje vend te rendesishem ne tregun shqiptar persa I perket ndertimeve inovative, te cilat synojnë të sigurojnë kosto të ulët dhe cilësi të lartë, kursejne energji dhe jane  te shpejta ne ndertim.

Dezajni i podukteve tona nuk eshte vetem frut i zgjedhjes se kushtezuar te prodhimit industrial ne mase, por eshte nje studim i cili duhet te perfshije funksionalitetin, prakticitetin, inovacionin dhe estetiken.

Ne bashkepunim me kompani prodhimi te huaja, me produkte importi qe ofrojne cilesi, garanci dhe jetgjatesi,GreenPanel eshte fokusuar ne kerkimin e zgjidhjeve me te pershtatshme duke nderlidhur dezajnin me karakteristikat e saj teknike.

Kontenierë

Rëndësia e detajeve

Kontenieret luajne një rol themelor nga pikëpamja arkitektonike. Megjithëse bie brenda asaj që përcaktohet si detaj, përdorimi i tij u drejtohet pikave të ballafaqimit midis strukturës së murit dhe materialeve të tjera të ndërtimit dhe aty ku është e nevojshme të mbrohen pika të caktuara të ndërtesës.

Permasa :

1.5m x 1.5m , lartesi 2.5m

2m x 2m , lartesi 2.5m

Struktura:

Llamarine zinkato e lyer me pjekje ne furre

Muri dhe mbuloja:

Panel sanduic PUR

1 dere Alumin/Plastike

2 dritare Alumin/Plastike

Sistem elektrik

Permasa :

1.5m x 1.5m , lartesi 2.5m

1.5m x 2.5m , lartesi 2.5m

Struktura:

Llamarine zinkato e lyer me pjekje ne furre

Muri dhe mbuloja:

Panel sanduic PUR

Dere Alumin/Plastike

Dritare Alumin/Plastike

Sistem elektrik

Permasa :

2m x 3m , lartesi 2.5m

2.5m x 3m , lartesi 2.5m

2.5m x 4m , lartesi 2.5m

2.5m x 5m , lartesi 2.5m

2.5m x 6m , lartesi 2.5m

Opsionale gjeresi 3m dhe lartesi 3m

Struktura:

Llamarine zinkato e lyer me pjekje ne furre

Muri dhe mbuloja:

Panel sanduic PUR

Dere Alumin/Plastike

Dritare Alumin/Plastike

Sistem elektrik

Pasioni për punën dhe vëmendjen per detajet na shtyjnë më tej te zhvillojnë konceptin e bukurisë në ndërtimin modular.

Sistemi modular ofron mundësine e krijimit te mjediseve me permasa të ndryshme

 

Projekte Standarde

1 + 1 + Tualet 24 m2

2 + 1 + Tualet 36m2

2 + 1 + Dhome ndenje + Tualet 54 deri 72 m2

Dyqan, Fast Food, Lokal etj

Zgjidhja ideale për biznesin tuaj, module të përshtatura sipas nevojës që mund të keni.

Strukturë prej çeliku të zinkuar e lyer

Mur dhe mbulesë:

Paneli Sanduiç

Dyer dhe Dritare Alumini ose plastike

Fasada xhami, banak shërbimi.

*Dimensionet behen ne baze te kerkeses se klientit.

greenpanel_shpk_projektgreenpanel_shpk_projekt

Instalim Kontenieresh

View project

Aplikimi i Panelit Sanduic Mural

View project

Përpunim i Inoksit Ushqimor

View project

Përpunim i Llamarinës të Zinkuar

View project
SHIKO PROJEKTET

PANELE

Panelet mbuluese

Forca, qëndrueshmëria dhe inovacioni

Bërë me dy pllaka metalike në distanca të barabarta me material izolues brenda, ato janë vërtet izoluese si në fushat termike ashtu edhe në ato akustike, si dhe janë shumë rezistente. Panelet e mbulimit përdoren më së shumti në fushën e ndërtimit, si civile ashtu edhe industriale.

Ndër panelet më të mira të mbulimit për ndërtesa civile dhe industriale me pesë brinjë, ne gjejmë modelin Euro5. Dy veshjet e llamarinave janë të lidhura me njëra-tjetrën nga një shtresë e izolimit poliuretani. Me një sens të shkëlqyeshëm estetik dhe rezistencë të shkëlqyeshme, është një produkt me të vërtetë i gjithanshëm: më i shitur dhe më i kërkuar në treg.

Një panel çati sanduiç që mund të bëhet me materiale të ndryshme është G9. Reduktimi i zhurmës, eliminimi i kondensimit dhe një rezistencë më e mirë ndaj breshërit garantohen me këtë produkt, krahasuar me fletët tradicionale të valëzuara, falë shtresës së shkumës poliuretani.

TTCOPPO është paneli i ekselencës që do të përdoret kur sensi estetik në ndërtimin civil është gjithashtu i fortë. Duket si një pllakë çatie e vërtetë, zakonisht e propozuar në të njëjtën ngjyrë si pllakat , e disponueshme në përfundime të ndryshme. Gjithashtu përdoret shumë në qendrat historike dhe garanton izolim të shkëlqyeshëm termik.

EUROFIRE është një panel rezistent ndaj zjarrit: i bërë me një shtresë izoluese të përbërë nga shirita të fibrave minerale, ato kanë dy mbështetëse 0,5 mm në çelik të galvanizuar të pikturuar paraprakisht ose të plastikuar, në çelik inox ose në alumini të pikturuar paraprakisht.

Falë lehtësisë dhe performancës së tij mekanike, paneli ISOCURVE është menduar për mbulim në trarë të parafabrikuar të krahut ose “Y”. Karakteristikat e tij lejojnë të maksimizojnë lartësinë e trarëve të parafabrikuar dhe të kenë një përdorim gjithnjë e më të kërkuar.

RICHIEDI SUBITO LE TUE LAMIERE GRECATE A MISURA

Panele muri

Për të mbrojtur më tej mjediset tuaja

Përveç paneleve për mbulim, panelet mur që bien brenda gamës së produkteve ideale për izolim kanë gjithashtu një rëndësi të madhe në treg: nga termike në akustike, nga ngushtësia e ajrit në rezistencën ndaj zjarrit, këto panele janë perfekte për çdo lloj nevoje, private apo industriale. Panelet e përbëra për veshjen e mureve dhe fasadave lejojnë performancë të lartë të ngarkesës, gjithmonë në përputhje të përsosur nga pikëpamja estetike me një gamë të tërë të produkteve tona. Të përshtatshme për dhoma të ftohta, tavane false deri në stendat e ekspozitës, panelet e murit mbulojnë një zonë të madhe përpunimi në fushën e ndërtimit.

Një çështje gjithnjë e më e rëndësishme në botën e ndërtimit është sigurisht kursimi i energjisë në PS. Sektori ynë përqendrohet në produktet e ndërtimit që përfshijnë përbërës me një normë të lartë izolimi. ISOPAR është një nga produktet më të suksesshme në fushë, i shkëlqyeshëm për përdorimin e mureve të luajtshme, kutive të parafabrikuara, stendave të ekspozitave, dyerve rrëshqitëse, tavaneve të rremë dhe dhomave të ftohta.

Shtëpia e prodhimit ISOPAR ka qenë gjithmonë shumë e vëmendshme ndaj vlerës estetike dhe bukurisë. Dhe kjo është arsyeja pse, pas studimeve të kujdesshme, u krijua një produkt që, përveç izolimit, përqendrohet në estetikë: ISOPAR ELITE paraqitet me fiksim të fshehur dhe ka një ankorim të paneleve që ndodh përmes një nyje të veçantë.

ISOPARFIRE është një panel muri në formë sanduiçi, qoftë i brendshëm apo i jashtëm. Klasa A2-s1, d0 (d.m.th. me reagim ndaj zjarrit), është dizenjuar me një shtresë izoluese në fibra minerale të kombinuara me dy mbështetëse në çelik të galvanizuar të pikturuar paraprakisht ose të plastikuar, në alumini me stampim natyral ose të pikturuar paraprakisht dhe në çelik inox, në varësi të nevojave.

Përveç izolimit termik dhe padjegshmërisë, profesionistët e industrisë kanë vlerësuar idenë e izolimit të tingullit, duke krijuar një izolim të zërit dhe produkt të thithjes së zërit: kështu është projektuar ISOPARFIRE SOUND. Ky panel lejon izolim të nivelit të lartë, duke kufizuar transmetimin e sinjaleve akustike nga jashtë dhe duke përmirësuar akustikën e brendshme.

PËRZGJIDH TANI PANELET E PERSONALIZUARA TË POLIKARBONATIT

Fletë të valëzuara

Forca, qëndrueshmëria dhe inovacioni

Fletët e valëzuara japin një ndihmë të vërtetë për ndërtimin e strukturave (industriale ose private). Ato përdoren për mbulim, veshje fasade dhe papafingo. Fletët e valëzuara janë bërë me profil të ftohtë të mbështjellësve në madhësi të ndryshme, si në çelik ashtu edhe në aliazh alumini. Ato furnizohen të galvanizuara dhe / ose të pikturuara. Profilizimi i jep fletës rezistencën e nevojshme nga pikëpamja e ristrukturimit, duke u përpjekur të kënaqë nevojat estetike të aplikantëve.

Rezistent, kompakt dhe i rafinuar në të njëjtën kohë, kjo fletë e valëzuar është profili më i zhdërvjellët i të gjithë gamës.

E pajtueshme me profilet më të njohura të paneleve të izoluara, është më rezistentja në kategorinë e tij dhe e përsosur në shumë kontekste.

I fortë, i gjithanshëm dhe i lehtë, bashkëpunon me një hedhje betoni, duke shmangur problemet e rrëshqitjes ose shkëputjes së betonit.

Kjo fletë prodhohet me një teknologji ekskluzive që nuk lejon mikro-çarje të çdo lloji.

PËRZGJIDH TANI PANELET E PERSONALIZUARA TË MURIT

Polikarbonat

Teknologjia, lehtësia dhe kursimi i energjisë

Polikarbonati është një material inovativ. Duke pasur parasysh forcën dhe lehtësinë e tij, ajo garanton kursime të energjisë dhe shkathtësia e saj e bën atë zgjidhjen ideale për krijimin e mbulesave, por edhe të modelimit të mobiljeve.Pervec kesaj gjithashtu shumë interesante nga pikëpamja mekanike pasi mund të përballojë ngarkesa të mëdha dhe ndikime shumë të forta. Shkathtësia e tij e bën polikarbonatin një nga produktet më të përdorura si nga pikëpamja industriale ashtu edhe nga ajo private.

Produkt ultra rezistent me një mbulesë të fortë. Kryesisht përdoret në sektorin e mbulimit.

I disponueshëm si i sheshtë ashtu edhe i lakuar, rezistent ndaj ngarkesës, është i famshëm për izolimin e strukturës nga zhurma, duke mbrojtur nga rrezet UV dhe breshëri.

Rezistenca e këtij produkti e bën atë menjëherë të njohur. Zgjidhja ideale për veshjen e jashtme vertikale dhe të prirur.

Të përshtatshme për të dy panelet dhe fletët, ato përdoren për të krijuar dritat e dritareve. Rezistent ndaj rrezeve UV, motit të keq 250 ~ dhe ndryshimeve të temperaturës.

Transparenca dhe izolimi termik: ky produkt plotëson zgjidhje tekniko-aplikative dhe zgjidhje për projektin e ndërtesës.

PËRZGJIDH TANI PANELET E PERSONALIZUARA TË POLIKARBONATIT

Aksesorë

Rëndësia e detajeve

Kontenieret luajne një rol themelor nga pikëpamja arkitektonike. Megjithëse bie brenda asaj që përcaktohet si detaj, përdorimi i tij u drejtohet pikave të ballafaqimit midis strukturës së murit dhe materialeve të tjera të ndërtimit dhe aty ku është e nevojshme të mbrohen pika të caktuara të ndërtesës.

COLMO SEMPLICE

FERMANEVE

FRONTESPIZIO

GRONDA QUADRA

FALDA POSTERIORE FUSTELLATA

GRONDA TONDA

GRONDA TONDA

FALDA CONTROMURO FUSTELLATA

FALDA CONTROMURO FUSTELLATA

FALDA LATERALE

SEMICOLMO FUSTELLATO

CARTELLONE PUBBLICITARIO PER CANTIERE

DOGHE PER RIVESTIMENTI E CONTROSOFFITTI

KLIENTET TANE