VIDA 

Vida për konstruksion metalik dhe konstruksion druri.Vida per panel sanduic dhe polikarbonat.

Vida për konstruksion metalik duke filluar nga:

6.3 x 30 deri në 6.3 x 200

 

Vida për konstruksion druri duke filluar nga:

6.5 x 50 deri në 6.5 x 150

ULLUQE

Ulluqe në formë gjysëm rrethi.

Zgjedhja e materialit sipas dëshirës së klientit, Alumin ose Celik.

Disponojme dhe të gjithë aksesorët e nevojshëm për ketë produkt.

KENDORE

Këndort ofrohen me spesorë llamarine të ndryshëm si dhe ngjyra sipask standardit RAL.

I disponueshëm në versionin standard ose sipas kërkesës së klientit.

KANALINA

Kanalina me dimensione të ndryshme sipas kërkesës së klientit.

Ofrohen me spesorë llamarine të ndryshëm si dhe ngjyra sipask standardit RAL.