2c.png

ARKAREÇA

Arkareça standarte C, Z, Sigmasi dhe  të formave të ndryshme sipas kërkeses se klientit.

4ab317_4c5bef8ac7b447849ae081a86b15a70c_

POLIKARBONAT

Polikarbonat për mbulojëdhe mur, vjen në disa versione, i sheshtë dhe me kreshta, të përshtatshme për të gjithë gamën e paneleve tona. Trashësia e panelit varjon 2.5 dhe 10 mm për versionin alveolar me dhoma ajri.

mbuloje (1).jpg

SANDUIÇ MBULOJË

Mbulojë për përdorim civil dhe industrial, i përbëre nga dy shtresa metalike të lidhura ndërmjet tyre me një shtresë izoluese poliuretani. Thjeshtësia e përdorimit të saj dhe efikasiteti e bëjnë atë produktin më të shitur. 

re touched 3_4.png

AKSESORË

Posedojmë të gjithë aksesorët per të gjithë gamen e paneleve tona. Duke filluar nga vidat e gjatesive të ndryshme, ulluqe, këndore, kanalina, etj...

be9c3df538ae4146e341034df9fd47b2.jpg

SANDUIÇ MURAL

Panelet murale përdoren për të bëre mure stative dhe të luajtshëm, kabin të parafabrikuara, dhoma dhe magazina frigoriferike, ku kërkohen produkte të lehta, solide dhe izoluese. I disponueshëm në narvaturë, lisho ose me mikronervaturë. 

TË TJERA

Përpunime të llamarinave me spesor të ndryshëm sipas kërkesës së klientit.