GP ROOF 5

Panel sanduic per mbulojë për përdorim civil dhe industrial me pesë kreshta, 

i përbërë nga dy shtresa metalike të lidhura ndërmjet tyre me një shtresë izoluese poliuretani.

Ofron estetikë dhe rezistencë statike dhe peshmbajtje të lartë.

Ky produkt ofrohet me trashesi:

30, 40, 50, 60, 80, 100 mm.

120, 150, 160, 180, 200 mm.
 

GP ROOF 4

Panel sanduic per mbulojë për përdorim civil dhe industrial me katër kreshta, i përbërë nga dy shtresa metalike të lidhura ndërmjet tyre me një shtresë izoluese poliuretani.

Ofron estetikë dhe rezistencë statike dhe peshmbajtje të lartë.

Ky produkt ofrohet me trashesi:

30, 40, 50, 60, 80, 100 mm.

GP ROOF 9

Panel sanduic per mbulojë që mund të jetë prej çeliku, alumini apo bakri, të disponueshme në të gjitha ngjyrat e gamës Ral.

Me këtë produkt është e mundur ulja e zhurmës dhe eleminimi i kondensimit dhe janë te garantuara dhe rezistente ndaj breshërit në krahasim me fletët e llamarinës së valëzuar në saj të shtresës së poliuretanut.

GP COPPO

Panel sanduic per mbulojë estetike izoluese për ndertim civil që do të përdoret kur vlerësohet estetika.

Ajo jep efektin e ndërtimit të një çatie të vërtetë me tjegull, në dispozicion gjithashtu dhe me version antik.

Garanton nje izolim të shkëlqyer termik per shkak të trashesisë së lartë të seksionit të tij.